Våffelkväll

Den 20 mars var det åter dags för årets våffelkväll i Fintorps missionshus. Kvällen inleddes genom att Olov Häggbom hälsade välkommen. Därefter sjöng kyrkokören i Forserum under ledning av kantor Lena Widén varvat med små berättelser av kyrkoherde Ann-Kristin Borg.

Efter det började oset från nygräddade våfflor att kännas i hela missionshuset. Då var det dags att avnjuta dessa med sylt och grädde efter att kyrkokören avslutat med kaffevisan. Det fanns våfflor så det räckte till alla och våffelbakarna kunde andas ut att alla fick så de blev mätta.

Denna kväll är det ju även dags för insamling till uppvärmningskostnader för missionshuset det kommande året. Det togs upp en kollekt som inbringade 3500 kr. Ett stort tack för denna gåva. Vi samlar även in timmer för den som vill skänka och den lämnas i Fintorps lier. Vad som kommer in av det vet vi inte än man har lite tid på sig än att skänka det.

Under kvällen var det ett 60-tal våffelsugna deltagare som samlats i missionshuset. Ett stort tack de dem som medverkat under kvällen och även till våffelbakarnas stora insats.

Peter Claesson
Fintorps missionsförening