Arbetsdag

Nu har vi haft den årliga höststädningen i missionshuset. Vi samlades ett 15-tal personer vid nio tiden för att börja snygga till i och runt vårt fina missionshus.

Några fortsatte med att tilläggsisolera över stora salen, som vi började med förra året. Ett glatt gäng fixade med damning och våttorkning av alla ytor i missionshuset. Nu skiner det rent och en god doft av nystädat slår emot oss när vi kliver in.

Utomhus var det i år dags att hamla alla lindar runt tomten. Vad öppet o ljust det blev av det. Alla land rensades och gjordes vinterfina. Det mödosammaste arbetet var att kratta upp allt löv som släppt från alla träden. Det var lite extra jobbigt i år när det var lite fruset och snö bland löven. Med allas hjälp avlöstes även detta snabbt och smidigt.

Mitt i allt detta bjöds det på fika av missionsföreningen. När alla avnjutit smörgåsar och kakor var det dags för en överraskning av en stor tårta med ett missionshus uppbyggt uppe på den. Detta för att fira att det i år är tio år sen vi nystartade missionsföreningen.

Under fikat tackade vår ordförande Olov Häggbom för allas hjälp genom att läsa en text om tacksägelse.

Ett stort tack till allas hjälp!

Peter Claesson
Fintorps missionsförening