Våffelkväll

Den 28 mars var det åter dags för årets våffelkväll i Fintorps missionshus. Kvällen började med en sång av Evert och Birgitta Ryden från Nässjö.

Efter det började oset från nygräddade våfflor att kännas i hela missionshuset. Då var det dags att avnjuta dessa med sylt och grädde. Det fanns så det räckte till alla och våffelbakarna kunde andas ut att alla fick så de blev mätta.

Sen var det återdags för sång o musik med Evert o Birgitta och även Sara och Olov Häggbom sjöng en del låtar. Birgitta läste några små händelser ur en bok hon hade med sig av lena-maria.

Denna kväll är det ju även dags för insamling för uppvärmningskostnader för det kommande året. Det togs upp en kollekt som inbringade 4200 kr. Ett stort tack för denna gåva. Vi samlar även in timmer för den som vill skänka och den lämnas i Fintorps lier. Vad som kommer in av det vet vi inte än man har lite tid på sig än att skänka det.

Evert och Birgitta tackades för deras fina framträdande med en blomsterbukett och en stor applåd av de 45 århörarna. Ett stort tack de dem som medverkat under kvällen och även till våffelbakarnas stora insats.